Skip to main content
  • Wat is Visbody R?

    Visbody Benelux: Waar Technologie en Gezondheid Samenkomen

    Bij Visbody Benelux brengen we innovatieve technologie en gezondheid samen om een revolutie teweeg te brengen in hoe we ons lichaam begrijpen. Met onze geavanceerde 3D-bodyscanner introduceren we een nieuwe standaard in lichaamsanalyse, een standaard die zowel ongelooflijk nauwkeurig als ongelooflijk snel is.

Een Revolutionaire Benadering van Lichaamsanalyse

Onze 3D-bodyscanner is ontworpen om een eenvoudige en intuïtieve ervaring te bieden. Met dit apparaat kunnen we veranderingen in het lichaam visualiseren op een manier die eerder ondenkbaar was. Of u nu een gezondheidsprofessional bent die nauwkeurige metingen nodig heeft om klanten te helpen hun doelen te bereiken, of een individu die zijn of haar gezondheidsreis volgt, de 3D-bodyscanner biedt de mogelijkheid om deze veranderingen in real-time te zien en te begrijpen.

Technologie die een stap verder gaat

Wat onze 3D-bodyscanner uniek maakt, is de integratie van IBS- en BIA-technologieën. Dit zijn twee van de meest geavanceerde technieken voor het meten en analyseren van het menselijk lichaam, en we zijn trots om de eerste te zijn die ze wereldwijd toepast in een 3D-bodyscanner.

Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid die U kunt Vertrouwen

Bij Visbody Benelux streven we naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in alles wat we doen. Met onze 3D-bodyscanner kunnen we u de meest nauwkeurige gegevens over uw lichaamssamenstelling bieden, waarmee u een goed begrip van uw huidige gezondheidstoestand krijgt en geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw gezondheid en fitnessdoelen.

Resultaten in een Oogwenk

Tijd is kostbaar en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze 3D-bodyscanner u de gegevens die u nodig heeft snel en efficiënt levert. In slechts 10 seconden kan ons apparaat een volledig lichaamsanalyserapport genereren, waarmee u direct inzicht krijgt in uw lichaamssamenstelling, fitnessniveau en gezondheid.

De Kracht van Visualisatie

Onze 3D-bodyscanner biedt niet alleen snelle en nauwkeurige metingen, maar ook een krachtige visualisatie van uw lichaam. Door deze visualisatie kunt u zien hoe uw lichaam in de loop van de tijd verandert, waardoor u gemotiveerd blijft en uw voortgang kunt volgen.

De beste keuze

Met de 3D-bodyscanner van Visbody Benelux kunt u vertrouwen op nauwkeurige, snelle en begrijpelijke lichaamsanalyse. Ontdek zelf waarom we de eerste keuze zijn in 3D-lichaamsanalyse. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten.

In welke sectoren
kunt u Visbody vinden?

Vanwege de uitstekende analyses en de snelle, eenvoudige manier van meten, wordt de Visbody wereldwijd gebruikt in veel verschillende sectoren.
Medisch
Gebruik de Visbody om nauwkeurige diagnoses te maken voor uw patienten en om een gericht behandelplan op te stellen.
Fitness
Gebruik de Visbody om nauwkeurige diagnoses te maken voor uw patienten en om een gericht behandelplan op te stellen.
Diëtist
Maak het effect van uw methode zichtbaar voor uw client door meer inzicht te geven in hun lichaamssamenstelling.
Wellness
Geef uw werknemers het volledige gezondheidspakket door hen ook het gebruik van een professioneel BIA apparaat aan te bieden.