Skip to main content

Bodyscan rapport

Bodyscan rapport: uw cliënten op weg naar gezondheid begeleiden

Het begeleiden van uw cliënten op hun gezondheidsreis vraagt om nauwkeurige inzichten. Met het Visbody bodyscan rapport kunt u deze cruciale inzichten bieden, visualiseren en begrijpelijk maken voor uw cliënten.
3D-avatars: een levendige weergave van voortgang
Onze geavanceerde Visbody R 3D-bodyscanner genereert een levensechte 3D-avatar van het lichaam van uw cliënt. Deze avatar, een exacte replica van hun lichaam, stelt uw cliënten in staat om veranderingen te visualiseren en hun voortgang op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier bij te houden.
Gedetailleerd verslag: concrete data voor betere begeleiding
Dankzij de BIA-technologie levert Visbody R het meest gedetailleerde lichamelijke onderzoeksrapport. Dit uitgebreide overzicht van de lichaamssamenstelling van uw cliënt stelt u in staat om gepersonaliseerde begeleiding en adviezen te bieden, en hen beter te helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen.
Volg de voortgang, vier de overwinningen
Met Visbody R kunt u de veranderingen in de lichaamsvorm van uw cliënten in 3D visualiseren. Dit helpt niet alleen bij het bijhouden van de voortgang, maar stelt uw cliënten ook in staat om hun successen te vieren - een belangrijke factor voor motivatie en betrokkenheid.

Wat omvat het Visbody rapport?

Het bodyscan rapport is uitgebreid en omvat diverse belangrijke metingen. Hierdoor kunt u een compleet beeld schetsen van de huidige status en voortgang van uw cliënt.
  • Het rapport omvat informatie over 15 cruciale aspecten van de lichaamssamenstelling van uw cliënt, zoals gewicht, dunne lichaamsmassa, spiermassa, lichaamswater, anorganische zouten, eiwit, lichaamsvet, SMM, BFP, BMI, RTH, basaal metabolisme, visceraal vetgehalte, segmentale vetanalyse en lean segmentale analyse.
  • Daarnaast worden de omtrekken van 9 belangrijke delen van het lichaam gemeten, zoals de linker en rechter bovenarm, borst, buik, heup, linker zij, rechterdij, linker been en rechter been.
  • Tot slot, de analyse van de houding van uw cliënt met 9 essentiële metingen zoals voorwaartse hoofdhouding, hoofd kantelen, afgeronde schouderhouding (zowel links als rechts), ongelijke schouders, anterieure bekkenkanteling, posterior bekkenkanteling, en beoordeling van de linker- en rechterknie.
Bied uw cliënten de meest geavanceerde lichaamsanalyse beschikbaar
Neem contact op met Visbody Benelux om te ontdekken hoe onze producten en diensten uw cliënten kunnen helpen hun fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken.
Voorbeeld Visbody-rapport
Ervaar zelf wat het Visbody bodyscan rapport voor uw fitnesscentrum of praktijk kan betekenen. Download een voorbeeldrapport en ontdek hoe dit rapport uw dienstverlening kan verrijken.