Skip to main content

Visbody R 3D Bodyscanner: Innovatieve Lichaamsanalyse en -samenstelling

Visbody Benelux is de officiële leverancier van de Visbody R 3D bodyscanner in de Benelux. Deze revolutionaire scanner, ontwikkeld door Visbody Tech, biedt een snelle en nauwkeurige analyse van het menselijk lichaam, waaronder een 3D-model, omtrekmetingen, lichaamshouding en lichaamssamenstelling. In slechts 10 seconden kunnen miljoenen metingen met een nauwkeurigheid van 2 mm worden geanalyseerd, wat resulteert in een gedetailleerde 3D-avatar van uw lichaam.
Geavanceerde 3D bodyscan technologie

Voordelen van de
Visbody R 3D Bodyscanner

De Visbody R 3D bodyscanner biedt tal van voordelen voor fitnessprofessionals, medische professionals en hun cliënten:
 • Snel en nauwkeurig: Analyseer het lichaam in slechts 10 seconden met een nauwkeurigheid van 2 mm, waardoor tijd wordt bespaard en resultaten snel beschikbaar zijn.
 • Uitgebreide analyse: Verkrijg een volledig overzicht van het lichaam, inclusief omtrekmetingen, lichaamshouding en lichaamssamenstelling.
 • Voortgang visualiseren: Laat cliënten of patiënten hun voortgang duidelijk zien met behulp van 3D-avatars en gedetailleerde metingen.
 • Personalisatie: Gebruik de gegevens om gepersonaliseerde trainings- en voedingsplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt of patiënt.
 • Bewijs van resultaten: Toon het succes van uw programma's aan toekomstige prospects door de gevisualiseerde voortgang van bestaande cliënten te delen.
Uitgebreide lichaamsanalyse

Hoe werkt de Visbody R
3D Bodyscanner?

De Visbody R 3D bodyscanner maakt gebruik van geavanceerde technologie om een nauwkeurige en gedetailleerde analyse van het lichaam te bieden:
 1. Plaats de cliënt of patiënt op het draaiplateau van de scanner.
 2. Start de scan, die slechts 10 seconden duurt en miljoenen metingen analyseert.
 3. Bekijk en analyseer de gegevens, inclusief een 3D-avatar, omtrekmetingen, lichaamshouding en lichaamssamenstelling.
 4. Gebruik de gegevens om aangepaste trainings- en voedingsplannen te ontwikkelen, en om de voortgang in de loop van de tijd bij te houden.
Deskundige ondersteuning

Toepassingen van de
Visbody R 3D Bodyscanner

De Visbody R 3D bodyscanner is geschikt voor diverse toepassingen en sectoren, waaronder:
 1. Fitnesscentra en sportscholen: Bied leden een nauwkeurige analyse van hun lichaam en help hen hun trainings- en voedingsplannen te optimaliseren voor betere resultaten.
 2. Medische professionals: Gebruik de gedetailleerde gegevens voor het diagnosticeren en behandelen van patiënten, evenals voor het monitoren van de voortgang bij gewichtsverlies- of gewichtstoenameprogramma's.
 3. Fysiotherapeuten: Analyseer de lichaamshouding en spierbalans om effectievere behandelplannen te ontwikkelen en het herstel van patiënten te bevorderen.
 4. Voedingsdeskundigen en diëtisten: Gebruik de lichaamssamenstellingsgegevens om voedingsadviezen en -plannen op maat te maken, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt.
Breed scala aan toepassingen

Neem contact op
met Visbody Benelux

Bent u geïnteresseerd in het integreren van de Visbody R 3D bodyscanner in uw fitnesscentrum, medische praktijk of andere professionele omgeving? Neem vandaag nog contact op met Visbody Benelux om meer te weten te komen over deze revolutionaire technologie en hoe het u kan helpen betere resultaten te bereiken voor uw cliënten, leden of patiënten.

Ontdek de toekomst van lichaamsanalyse met de Visbody R 3D bodyscanner en laat Visbody Benelux u begeleiden bij het leveren van nauwkeurige en gedetailleerde gegevens die uw diensten naar een hoger niveau tillen.